Foto: Instagram - katarzeee, lifebymatus

V rebríčku sa ocitli pre niektorých známe, aj menej známe mená.

Magazín Forbes nedávno prišiel s rebríčkom top 20 influencerov Slovenska. Tentoraz sa bližšie pozrel na sociálnu sieť TikTok a spolu s českou platformou Lafluence zverejnili prvý rebríček top slovenských tiktokerov — ten ovládli predovšetkým mladé ženy.

TikTok je čoraz populárnejší a jeho sila rastie. Magazín Forbes sa rozhodol spracovať rebríček, približujúci Slovákov, ktorí majú najväčší potenciál zaujať širšie publikum cez sociálnu sieť TikTok, píše Forbes.

Prvé miesto rebríčka top slovenských tiktokerov obsadila Katarzeee (Samanta Tomkuliak), zo všetkých hodnotených tiktokerov má najviac pridaných videí. Počet jej followerov je 225 400. Ešte viac ich má Lifebymatus (Matúš Gonda), ktorý obsadil druhú priečku s 324 100 followermi. Na tiktok pridáva najmä videá, v ktorých s humorom poukazuje na rôzne situácie v živote. Tretie miesto rebríčka top slovenských tiktokerov patrí Jancucik (Janka Žampachová).

V top 10 sa ocitli aj mená známe z iných sociálnych médií, ako napríklad komik Fero Joke, či tanečník Laci Strike. Kompletné poradie si pozrite v tabuľke nižšie.

#1. Katarzeee (Samanta Tomkuliak)
#2. Lifebymatus (Matúš Gonda)
#3. Jancucik (Janka Žampachová)
#4. Karinkaqayum (Karina Qayumová)
#5. Laci_strike (Ladislav Neuschl)
#6. Ninajanova (Nina Jaňová)
#7. Volamsaginger (Lívia Záchenská)
#8. Pavlitkach (Pavlína Tkáč)
#9. Fero Joke (František Košarišťan)
#10. Nattypolans (Natália Poľanská)

Finálny rebríček top slovenských tiktokerov vznikol na základe dát od českej platformy Lafluence a vlastnej analýzy magazínu Forbes. O poradí rozhodlo dosiahnuté skóre, ktoré bolo vypočítané na základe viacerých faktorov, informuje Forbes.

Uložiť článok

Najnovšie články