Foto: Unsplash

Na e-shope predajne Mobilonline na vás čakajú obrovské zľavy.

Kúpa nového notebooku či mobilného telefónu je častou témou nielen pre študentov, ale pre všetkých ľudí, ktorí chcú vymeniť svoje modely za niečo lepšie, výkonnejšie či dizajnovo krajšie. So zľavami od Mobilonline to teraz môžete mať ešte aj s parádnou zľavou, ktorú si pre zákazníkov pripravili. 

V článku sa dozviete aj:

  • ako funguje výkup vašich zariadení;
  • na aké produkty majú aktuálne veľké zľavy;
  • o predaji repasovaných modelov;

Spoločnosť Mobilonline pôsobí v odbore už viac ako 20 rokov a radí sa k špecialistom v oblasti s najširším sortimentom príslušenstva k mobilným telefónom na Slovensku. Okrem viac ako 50 kamenných predajní po celom Slovensku majú aj e-shop, cez ktorý v súčasnosti ponúkajú mobilné telefóny najprestížnejších značiek za zlomok pôvodnej ceny.

Ako vyzerá výkup vašich telefónov

Výkup je veľmi jednoduchý proces, ktorý vás „zbaví“ starého či nepotrebného modelu za pár kliknutí. Na webe si vyhľadáte presný model, ktorý máte záujem predať. Následne sa vám zobrazí orientačná cena, za ktorú je firma ochotná váš model odkúpiť, pričom presnú a finálnu cenu určuje až technik pri technickej kontrole.

Vyberiete si, či mobil odnesiete do predajne vy, ale ho bezplatne vyzdvihne kuriér. Po vyplnení nezáväznej výkupnej ponuky máte garanciu 3 dni na sumu peňazí, ktorú môžete získať na ruku, alebo vám ju prevedú na účet.

Telefóny so zľavou až do 1 100 eur

Na e-shope si vyberie naozaj každý. Či už ide o študenta, nenáročného používateľa či profesionála, ktorý vyžaduje maximálnu kvalitu a výkon. Čo sa týka mobilov, aktuálne nájdete na ich stránke obrovské zľavy najmä na modely XiaomiSamsung, Huawei či Honor, pričom Samsung Galaxy S21+ 5G môžete mať až so 67 % zľavou, čo pôvodnú cenu 1 049 eur znižuje na prijateľných 349,9 eura.

Okrem toho si môžete vybrať aj nadupanú vlajkovú loď skladacích Samsungov, konkrétne Galaxy Z Fold3 5G, ktorý je z 1 899 eur zlacnený na 799,9 eura. Zľavy sa týkajú aj modelov od iných značiek smartfónov, pričom so znížením ceny pokojne aj o 150 eur môžete rátať pri výrobcoch ako Huawei, Honor či Xiaomi.

Foto: Unsplash

Nízke a často bezkonkurenčné ceny pre takýto široký sortiment sa, prirodzene, netýka len mobilných telefónov. Na e-shope nájdete aj obrovské množstvo zlacnených krytov, nabíjacích káblov, ochranných skiel a iného príslušenstva pre váš mobil.

STAŇ SA MAJSTROM V HODE TELEFÓNU

    • čo? Turnaj v hádzaní telefónov;
    • kedy? 19. augusta na futbalovom štadióne v Lučenci;
    • ako? Kategórie rozdelené pre deti (do 15 rokov), muži a ženy;
    • prečo? Možnosť vyhrať zaujímavé a hodnotné ceny, občerstvenie a mnoho ďalšieho.
Foto: MobilOnline

Organizátorom celého podujatia je Mobilonline, pričom na Slovensku nebola táto svetovo známa akcia ešte nikdy v takej veľkej miere. Bude sa vo veľkom zabávať, no aj diskutovať na témy recyklácie a životného prostredia.

Predaj repasovaných telefónov

Pri pojme „repasovaný telefón“ ostane množstvo ľudí skeptických, keďže im tento pojem pripomína niečo používané či dokonca pokazené. Repasovanie je však v posledných rokoch veľmi populárnou formou predaja telefónov, keďže ide najmä o šetrenie materiálov a životného prostredia.

Foto: Mobilonline

Aké výhody má z toho zákazník? V praxi to funguje tak, že firma odkúpi telefón, vráti ho do pôvodného stavu – opravia sa všetky chyby a predáva sa ďalej v plnej funkčnosti. Hlavnou výhodou je teda šetrenie peňazí, ktoré potenciálny majiteľ repasovaného telefónu ušetrí na tom, že si nekúpi nový telefón v predajni, ale získa repasovaný kúsok, na ktorom nie je často vidieť ani jedna známka používania. Nemenej dôležitým faktorom repasovania je aj ochrana životného prostredia, ktorá je pre spoločnosť Mobilonline kľúčová.

A práve tomuto sa venuje aj Mobilonline. Každý model, ktorý odkúpia od predošlého majiteľa, prejde kontrolným procesom, počas ktorého sa zistia možné chyby či nedostatky, ktoré sa následne opravia a zamestnanci pripravia telefón na ďalšie 100 % používanie pre nového majiteľa. V závislosti od poškodenia, respektíve opotrebovania sa tieto repasované modely delia do kategórií A, B, C a D.

V spolupráci s Mobilonline
Uložiť článok

Najnovšie články