Tento článok nie je vhodný pre ľudí mladších ako 18 rokov
Mám viac ako 18 rokov

Foto: TASR/AP

Prípad ako z hororu.

Hongkongským policajtom sa v piatok naskytol otrasný pohľad, keď v dome v dedine pri meste Tai Po našli časti tela 28-ročnej modelky a influencerky Abby Choi. O hrozivom prípade informuje The Guardian.

Článok pokračuje pod videom ↓

Muži zákona našli jej lebku, vlasy a niekoľko rebier uložené vo veľkom hrnci. Stále však chýba hrudník či ruky. Policajti už zrejme odhalili aj príčinu smrti, keď v zadnej časti lebky našli malú dieru spôsobenú úderom neznámym predmetom.

Finančné spory

Ďalšie telesné pozostatky sa našli v chladničke v dome v dedine Lung Mei neďaleko Hong Kongu. Vyšetrovatelia veria, že k fatálnemu útoku došlo v dodávke a telo ženy bolo následne premiestnené do domu.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Abby Choi (@xxabbyc)

Polícia v súvislosti s vraždou zatkla štyroch ľudí, medzi nimi aj bývalého manžela obete Alexa Kwonga, jeho rodičov a staršieho brata. Kwong bol zatknutý počas pokusu o útek v miestnom prístave. Pri sebe mal hotovosť vo výške približne 50-tisíc eur a luxusné hodinky v hodnote 4 miliónov dolárov.

Abby Choi bola matkou dvoch malých detí, ktoré mala práve so svojím bývalým manželom. Bola známou modelkou a influencerkou, s viac ako 100-tisíc sledovateľmi. S rodinou bývalého manžela však mala podľa polície veľké finančné spory.

Išlo však o úspešnú modelku. Jej fotografie sa objavili napríklad v magazínoch Vogue či L’Officiel Monaco. Prednedávnom prezentovala luxusnú značku Dior na módnej prehliadke v Paríži.

Uložiť článok

Najnovšie články