Foto: Pexels/Cottonbro

Aká dokážete narábať s peniazmi?

Ako by ste ohodnotili vašu schopnosť zarobiť si a vašu finančnú gramotnosť? Ste s nimi spokojní, alebo by ste, naopak, privítali nejaké zlepšenie? Nech je to akokoľvek, možno to máte “zapísané” aj vo hviezdach. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Portál Your Tango zverejnil zoznam 4 astrologických znamení, ktoré sú najbohtšie, pretože s peniazmi to vedia naozaj skvele. 

Býk

Býk je usilovný, a preto mu ide zarábanie peňazí naozaj veľmi dobre. Rovnako si ich vie ušetriť. Z času na čas si radi niečo doprajú a “rozmaznávajú sa”, avšak len vtedy, keď si to naozaj môžu dovoliť. Radi si dávajú ciele, na ktorých musia pracovať — milujú totiž výzvy. Taktiež sa cítia bezpečne, keď majú nejaké úspory. 

Rak

Ľudia narodení v tomto znamení sú finančne veľmi stabilní. Na to, aby si zarobili, tvrdo pracujú — potrpia si totiž na stabilite vo všetkých oblastiach života, a teda aj vo financiách. Skutočný pokoj pociťujú až vtedy, keď majú úspory, na ktoré sa môžu spoľahnúť, a nemajú žiadne dlhy. Míňajú len na nevyhnutné veci a svoje peniaze investujú vždy s rozumom. 

Pexels/Tima Miroshnichenko

Panna

Panny sú veľmi praktické a všetky problémy vo svojom živote riešia s veľkým odhodlaním. To platí aj pri všetkých ich finančných rozhodnutiach. Nerobia žiadne unáhlené závery — a to ani pri investovaní či nákupoch. Predtým, než si kúpia niečo drahšie alebo investujú vyššiu sumu peňazí, si vždy spravia podrobný prieskum. Nechcú totiž svoje ťažko zarobené peniaze len tak rozhadzovať. 

Škorpión

Ľudia narodení v tomto znamení majú veľmi dobre vyvinuté inštinkty a sú veľmi súťaživí. To je pre nich v pracovnej oblasti obrovskou výhodou. S peniazmi nakladajú veľmi uvážlivo, pretože nechcú byť na nikom finančne závislí. Vo všeobecnosti väčšinou taja, koľko majú peňazí, radi sa ale “rozmaznávajú” a keď si zarobia, aj si doprajú. 

yourtango
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov