aktuálna správa
Policajti z krajského riaditeľstva prevzali vyšetrovanie úmrtia mladej ženy z dôvodu zistenia nových skutočností.

Vyšetrovanie v prípade nálezu tela 21-ročnej študentky v priestoroch študentského domova Mladá garda v Bratislave prevzala bratislavská krajská kriminálka. Dôvodom je zistenie nových skutočností. TASR o tom informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

„S prihliadnutím na aj naďalej vykonávané potrebné úkony súvisiace s objasnením tohto skutku a zároveň, aby nedošlo k ohrozeniu samotného vyšetrovania, respektíve jeho zmareniu, akékoľvek bližšie informácie nie je možné v súčasnosti poskytnúť,“ spresnil s tým, že ak to situácia vo vyšetrovaní umožní, o prípade budú bližšie informovať.

Pôvodne sa začali prípadom zaoberať policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave III a vo veci vykonali potrebné procesné úkony. Študentku vysokej školy našli bez známok života v priestoroch vysokoškolského internátu 3. júna.

Ako informuje portál Noviny.sk, 21-ročná Ukrajinka mohla byť udusená. Mária údajne ležala v izbe pri dverách, na prvý pohľad nemalo nič nenasvedčovať tomu, že prišla o život cudzím zavinením. Malo sa zdať, že za jej smrťou boli náhle zdravotné komplikácie. Na tele nemala mať žiadne stopy po násilí. Mladá študentka mohla byť pravdepodobne zadusená vankúšom alebo paplónom, dodáva portál Noviny.sk, ktorý patrí pod TV JOJ.

Uložiť článok

Najnovšie články