Foto: pixabay.com

Tento nov Mesiaca sa nesie v znamení Barana.

Spln a nov Mesiaca ovplyvňujú mnohé procesy nielen v prírode, ale aj v našom tele. Ak ale veríte v silu astrológie, viete, že tieto procesy mimoriadne ovplyvňujú aj jednotlivé astrologické znamenia. Inak tomu nie je ani pri tomto nove. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Portál Elite Daily popísal 4 astrologické znamenia, ktoré pocítia tento nov mimoriadne intenzívne. O aké znamenia teda ide? 

Baran: Redefinujte svoje “ja” a nebojte sa liečiť vašu dušu

Posledné obdobie je pre vás charakteristické tým, že čoraz častejšie premýšľate nad tým, kto vlastne ste a kam smerujete. Tento nov tieto vaše myšlienkové pochody ešte zintenzívni, nakoľko sa nesie práve vo vašom znamení. Budete síce pociťovať nejaké ťažké emócie, ale keďže ako Baran neustúpite pred žiadnou výzvou, podarí sa vám ich spracovať. Práve to naštartuje proces vášho uzdravovania duše, ktorému ste sa síce možno vyhýbali, no je pre vás už nevyhnutnosťou. 

Váhy: Pristupujte k svojim vzťahom s porozumením

Tento nov vás podnieti k tomu, aby ste sa na svoje aktuálne vzťahy pozreli pod hľadáčikom. Aktuálne obdobie vás povedie k pochopeniu toho, ako lásku nielen dávať, ale aj prijímať. Povzbudí vás tiež k tomu, aby ste ste prehodnotili úroveň harmónie a angažovanosti vášho okolia, nakoľko si zaslúžite vzťahy, o ktorých nebudete musieť neustále pochybovať. Veľa vašich vzťahov prehodnotíte, preto vstupujete do úplne novej kapitoly. 

Foto: pexels

Rak: Blížite sa ku kariére, po akej ste vždy túžili

Ste veľmi blízko k dosiahnutiu obrovského míľnika vo vašej kariére, po akom už túžite naozaj dlho. Jeho dosiahnutie vás ešte viac motivuje a podnieti k tomu, aby ste začali prioritizovať seba a svoje vlastné ciele, na ktorých vám naozaj záleží. V pracovnej oblasti sa vám teda pod vplyvom tohto novu začne naozaj nevídane dariť — prijmite to bez pochybností a výčitiek svedomia, na svojich úspechoch ste predsa dlho a tvrdo pracovali. 

Kozorožec: Venujte lásku predovšetkým sami sebe

Obdobie tohto intenzívneho novu Mesiaca vás podnecuje k tomu, aby ste si vytvorili nejaký priestor, kde budete môcť byť úplne sami sebou. Zažijete tiež uzdravovanie v oblastiach rodiny a domova, v ktorých môžete v poslednom období pociťovať viacero nedostatkov. Zamerajte sa preto na to, aby ste si vytvorili domov, v ktorom sa budete cítiť naozaj dobre a komfortne. Venujete si tým niečo, čo sa vám v nadchádzajúcom období stonásobne vráti. 

elitedaily
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov