Foto: pixabay.com

Použiť ich nie je tak celkom fér, no život predsa fér nie je.

Áno, každý jeden vzťah by mal byť založený na úprimnosti a čistých úmysloch, no ruku na srdce. Množstvo ľudí použije z času na čas nejaký viac či menej manipulatívny trik, ktorým svojho partnera nahovorí na niečo, s čím by inak určite nesúhlasil.

Článok pokračuje pod videom ↓

Ak chcete mať v rukáve zopár takýchto efektívnych trikov, použite niektorý z týchto. Uverejnil ich portál Your Tango. 

#1 Muži milujú komplimenty

Či sa to niekomu páči alebo nie, touto manipulatívnou taktikou dokážete muža nahovoriť prakticky na čokoľvek. Ženy sú totiž na komplimente viac-menej zvyknuté, muži však väčšinou nie. Ak teda mierne “pocukríte” všetko, čo mu poviete, úspech je prakticky zaručený. 

#2 Dar vždy poteší

Tento trik zas platí skôr na ženy. Faktom ale je, že keď ženu potešíte niečím, po čom dlhšie túžila, alebo ju prekvapíte len tak, môžete si byť prakticky istí, že vám prejde takmer čokoľvek. 

Unsplash/Becca Tapert

#3 Musí si myslieť, že to bol jeho nápad

Pri tomto manipulatívnom triku prechádzame späť k mužom. O tomto triku sa často hovorí, avšak zrekapitulujme si ho. Jeho podstata tkvie v tom, že ak chcete, aby muž s niečím súhlasil, musíte všetko “pripraviť” tak, aby si na konci dňa myslel, že to bol vlastne jeho nápad. Úspech je zaručený. 

#4 Použite jemný hlas

Toto síce neplatí na všetkých mužov, avšak vyskúšať to môžete. Celý trik spočíva v tom, že pri vyslovení nejakej prosby použijete svoj najjemnejší a najnežnejší hlas. Samozrejme to ale nemôžete zneužívať pričasto. 

#5 Dlhý bozk

Žiadnym tajomstvom nie je ani to, že muži sú viac riadení pudmi, a preto priam milujú fyzický kontakt. Dlhým a vášnivým bozkom (ideálne aj s pokračovaním) tak môžete dosiahnuť viac, než si väčšina ľudí uvedomuje (alebo chce priznať). 

yourtango
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov