Pinterest.com/themindsjournal

Chcete sa dozvedieť niečo viac o vašej osobnosti?

Ak áno, urobte si tento jednoduchý test. Stačí, ak sa zahľadíte na tento obrázok a intuitívne odpoviete na otázku: čo myslíte, ktorá postavička dôjde k úrazu ako prvá? Následne si prečítajte, čo o vás vaša voľba prezrádza.

Článok pokračuje pod videom ↓

Tento zábavný test uverejnil portál The Minds Journal. 

Čo si teda myslíte, ktorá postavička bude mať nehodu ako prvá?

Pinterest.com/themindsjournal

Postavička A

Ste skvelým vodcom a veľa ľudí k vám vzhliada kvôli vašej silnej osobnosti. Ste dobrí v identifikácii svojich emócií a nemáte problém zdieľať ich s inými. Súcit a empatia vám nerobia žiaden problém, aj preto ľudia vašu spoločnosť milujú. S optimizmom a hrdosťou dokážete zdolať všetky prekážky a vaše nadšenie životom je doslova nákazlivé. Vážite si úprimnosť a vaši blízki vám preto dôverujú. 

Postavička B

Ak ste si zvolili túto postavičku, znamená to, že ste dobrí v pozorovaní vecí okolo vás. Nežijete v predstave, že všetko okolo vás je ideálne — práve naopak — na svet sa pozeráte optikou reality. Práve preto sa na vás ľudia často obracajú so žiadosťou o nejaký racionálny pohľad na vec či o radu. Túžite po pokojnom živote a jednoduchosti, to vám ale niekedy skomplikuje fakt, že nad vecami často až príliš premýšľate. 

Postavička C

Väčšina ľudí vás vníma ako niekoho, kto má skrytý talent alebo je géniom. Svojou múdrosťou nielenže riešite svoje vlastné problémy, ale pomáhate ich riešiť aj iným. Nemáte radi prázdne sľuby a neradi nechávate veci otvorené či nedokončené. Ste odvážni a obetaví a takisto viete, ako utešiť ľudí, ktorí sú v núdzi alebo potrebujú pomoc. 

Postavička D

Máte jedinčnú osobnosť a radi čelíte novým výzvam. Máte nápady, ktoré by nikomu inému nenapadli a ste priam predurčení na úspech v oblastiach, ktoré si vyžadujú poriadnu dávku kreativity. Charakterizuje vás aj to, že vo svojom živote nejavíte veľký záujem o veci ako napríklad peniaze či móda — zameriavate sa na to, čo má hlbší zmysel. 

themindsjournal
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov