Foto: unsplash

Každý spln Mesiaca má svoje čaro.

Konkrétne tento je mimoriadne ovplyvnený Levom, nakoľko je presne v jeho znamení. Ako vieme, ide o veľmi dominantné znamenie s majestátnou energiu, jeho vplyv na jednotlivé znamenia je preto naozaj veľký.

Článok pokračuje pod videom ↓

Ktoré ale ovplyvní najviac? Na to sa už pozrel portál Elite Daily. 

#1 Býk

Ak ste sa narodili v tomto znamení, tento spln sa pre vás bude niesť v znamení nejakých veľkých odhalení ohľadom vašej rodiny či domácnosti. Odhalia sa vám teda nejaké hlbšie pravdy, avšak bude to viesť k tomu, že sa budete cítiť oveľa bezpečnejšie. Môžete tiež začať pociťovať nezvyčajne veľkú túžbu po pravom domove a zázemí.

#2 Lev

Tento spln patrí práve vám. Bude sa okolo vás sústrediť veľa pozornosti, avšak vám to vôbec neprekáža — práve naopak. Milujete totiž byť jej stredobodom. Vám tento spln prinesie nevídaný pokoj, pretože veľa vecí vám do seba zapadne a vy sa dočkáte zaslúžených odmien. Viete, čo prinášate na stôl, a zaslúžite si na to byť hrdí.

Photo by Dhyamis Kleber from Pexels

#3 Škorpión

Vaše znamenie je charakteristické aj tým, že či už svoje pracovné alebo súkromné záležitosti držíte radi v tajnosti. Aktuálne ale máte potrebu pochváliť sa svetu s tým všetkým, čo sa vám za posledné obdobie podarilo dosiahnuť. Choďte smelo do toho a zažiarte. Za tú tvrdú prácu, ktorú ste odviedli, si to zaslúžite.

#4 Vodnár

Vo vašom živote sa už nejaký čas všetko mení a vy sa učíte prispôsobovať sa tomu. Tento spln vás podnieti k ešte väčšiemu porozumeniu a spolupráci, vďaka čomu budete schopní upustiť od svojej “trucovitosti” a pasívnej agresie, ktorou trápite svoje okolie. Veci, ktoré sa okolo vás dejú, stále vnímate ako drámu, no pomaly dochádza k zmene tejto vašej perspektívy.

elitedaily
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov