Foto: pixabay.com

Máte pocit, že niekto na vás nedokáže prestať myslieť?

Keď na niekoho často myslíte, je prirodzené, že chcete vedieť, či je to vzájomné. Ako to ale zistiť, keď sa to danej osoby nechcete opýtať? Stačí, ak si budete všímať týchto 7 spirituálnych znamení.

Článok pokračuje pod videom ↓

Popísal ich portál Your Tango.

#1 Kýchanie

Už staré ázijské kultúry hovorili o tom, že ak si kýchnete raz, znamená to, že niekto na vás myslí v dobrom. Ak si kýchnete dvakrát, znamená to, že niekto na vás myslí v zlom. Ak si kýchnete 3x, je to znamenie toho, že osoba, ktorá na vás myslí, je do vás zamilovaná. 

#2 “Horenie” uší

Stalo sa vám už niekedy, že z ničoho nič vám začali horieť uši? Aj toto je podľa starých kultúr znak toho, že niekto na vás práve intenzívne myslí. 

#3 Máte štikútku

O tomto znaku ste už určite počuli. Jeho korene tkvejú v starej ruskej povere. Tá hovorí nielen o tom, že keď na vás niekto myslí, začne sa vám čkať, ale pozná aj spôsob, ako sa takejto štikútky zbaviť. Pomôže vraj, ak nahlas vyslovíte meno osoby, ktorá na vás podľa vás myslí. Ak uhádnete, štikútka by mala ustúpiť. 

pixabay.com

#4 Tik v oku

Povery kolujúce po všetkých kútoch sveta hovoria o tom, že ak vám šklbe v oku, takisto je to dôkazom toho, že niekto na vás myslí. Hovorí sa, že u mužov platí, že tik v ľavom oku je znakom toho, že niekto na vás myslí v zlom a v pravom je to znak toho, že na vás myslí v dobrom. U žien je to presne naopak. 

#5 Máte pocit, že sa vás niekto dotkol

Stalo sa vám už niekedy, že ste boli v pracovnom zápale, alebo ste už takmer zaspávali a v tom vás vystrašilo, že ste pocítili, že niekto sa vás dotkol, aj keď pri vás nikto nebol? Aj toto môže byť znak toho, že niekto na vás myslí. 

#6 Máte živé sny

Dôkazom toho je aj situácia, kedy sa počas noci alebo ráno prebudíte s tým, že s danou osobou ste mali až neuveriteľne živý sen. 

#7 Nájdete biele pierko

Verí sa, že ak niekde nájdete biele pierko, predstavuje to splnenie snov. Ak teda na niekoho myslíte v dobrom a nájdete pierko, znamená to, že táto osoba myslí rovnako na vás. 

yourtango
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov