Foto: pixabay.com

Váš partner nemusí byť vašou spriaznenou dušou.

Nájsť si vážny vzťah, v ktorom bude váš partner zároveň vašou spriaznenou dušou, je v dnešnej dobe veľmi výnimočné a vzácne. To, že je niekto vaším partnerom totiž automaticky neznamená, že bude aj vašou spriaznenou dušou. Ako ale zistíte, že došlo k takémuto vzácnemu spojeniu?

Článok pokračuje pod videom ↓

Popísal to portál Your Tango — všímajte si tieto 4 znaky.

#1 Medzi spriaznenými dušami je aj spiritálne puto

Keď si s niekým sadnete a priťahuje vás nielen fyzicky, ale ste naladení na jednej vlne aj mentálne, je to úplne skvelé. Čo je ale ešte ojedinelejšie je to, ak nájdete človeka, s ktorým budete cítiť aj to najhlbšie možné puto — a to spirituálne. Budete mať pocit, ako by ste sa poznali už v niektorom z minulých životov a preto sa jeden pri druhom budete cítiť absolútne prirodzene.

#2 Časté prežívanie deja vu

Pri spriaznenej duši bude prakticky pravidlom, že veľmi často budete zažívať chvíle, pri ktorých budete mať pocit, že ste ich už niekedy prežili. Veľmi úzko to súvisí s prvým bodom. Pri partnerovi, ktorý vašou spriaznenou dušou nie je, sa vám takéto veci diať nebudú.

Foto: pixabay.com

#3 Budete si čítať myšlienky

Pri štandardnom vzťahu dochádza často k nedorozumeniam, ktoré plynú z toho, že partneri si dobre neporozumeli. Spriaznené duše ale tento problém nemajú, pretože si rozumiete aj bez slov. Ste navzájom doslova prepojení a často sa vám stáva, že si naraz napíšete to isté, alebo to naraz poviete. 

#4 Máte pocit, že ste našli svoje navždy

Pri svojej spriaznenej duši budete mať pocit, že ste našli svoje vytúžené “navždy” a bude to osoba, s ktorou si budete vedieť predstaviť svoju nielen blízku, ale aj tú ďalekú budúcnosť. Samozrejme, vždy sa môže stať čokoľvek, no takto to jednoducho budete cítiť, že s týmto človekom by ste chceli zostať po zvyšok svojho života.

yourtango
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov