Photo by cottonbro from Pexels

Prechádzate si práve ťažkým rozchodom?

Nie po každom rozchode pocítime úľavu či radosť, niektoré dokážu byť naozaj bolestivé a máte po nich pocit, že už nikdy viac nebudete schopní milovať. Ak si práve prechádzate niečím podobným, prečítajte si týchto 8 pripomienok. Pomôžu vám pozrieť sa na vašu bolesť z inej perspektívy. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Popísal ich portál The Minds Journal.

#1 Nájde sa niekto, kto pre vás bude lepší. Teraz to síce nevidíte a neveríte tomu, ale ak by to tak nebolo, k rozchodu by nedošlo.

#2 Pravdepodobne sa to skončilo ešte predtým, ako ste sa “oficiálne” rozišli. Vo vzťahu prakticky nikdy nedôjde k rozchodu zo dňa na deň. Vždy ide len o eskalovanie nejakých problémov, ktoré sú každým dňom viac a viac vypuklé. 

#3 Nemôžete dovoliť, aby táto bolesť ovplyvnila vaše ďalšie vzťahy. Ani neviete, koľko krásnych vecí vás ešte v živote čaká. Nenechajte sa o ne pripraviť. 

#4 Najlepšie sa odrazíte vždy zo dna. Chvíľa, kedy si myslíte, že to už ďalej nezvládnete je zvyčajne chvíľou, kedy v sebe objavíte neskutočnú silu.

Photo by cottonbro from Pexels

#5 Využite potenciál na zmenu k lepšiemu. Po ťažkom rozchode má človek vždy túžbu niečo zmeniť. Využite to vo svoj prospech a zmeňte sa k lepšiemu – či už mentálne, fyzicky či spirituálne. 

#6 Znovu budete milovať. Existuje množstvo druhov lásky a možno už nezažijete tú, ktorú ste stratili, ale určite ešte zažijete inú. 

#7 Zistíte, kto sú vaši praví priatelia. Ľudia, ktorí vás len využívali vás nechajú trápiť sa, no tí praví priatelia s vami zostanú, aj keď vám bude najhoršie. 

#8 Do ďalšieho vzťahu choďte, keď ste pripravení, nie keď ste osamelí. Ublížili by ste tým nielen svojej polovičke, ale aj sebe. 

themindsjournal
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov