Autor fotky: Joshua Teichroew na Pexels

Bez chémie to jednoducho nejde.

Vo vzťahu jednoducho platí, že ak vás ten druhý nepriťahuje, “navždy” vám to určite nevydrží a skôr či neskôr dôjde buď k nevere, alebo k ukončeniu vzťahu. Ako to máte vy, funguje u vás chémia?

Článok pokračuje pod videom ↓

Portál Your Tango popísal 5 vecí, bez ktorých fungovať jednoducho nebude. 

#1 Vzájomná fascinácia

Svojou polovičkou jednoducho musíte byť fascinovaný. Musí vás ako osoba nadchnúť, musíte mať spoločné záujmy, podobné ciele a nekonečné množstvo tém, o ktorých sa spolu môžete rozprávať do noci. 

#2 Silná empatia

Aby chémia fungovala naozaj dlhodobo a na 100 %, musíte vedieť vcítiť do pocitov toho druhého. Ak to nedokážete, ide iba o niečo povrchné, čo zrejme nebude mať dlhé trvanie. Empatia totiž vytvára silné emocionálne puto, ktoré je správne fungovanie chémie nenahraditeľné. 

Autor fotky: Olya Kobruseva na Pexels

#3 Prejavovanie emócií

Pokiaľ pri niekom neviete, na čom vlastne ste, je to odpudzujúce. Naopak, ak sú niekoho pocity transparentné a vidíte, že o vás má záujem, takáto osoba vás bude priťahovať ešte viac. Nikdy preto svoje pocity neskrývajte. 

#4 Ste zosynchronizovaní

Boli ste už s niekým dokonale zosynchronizovaní? Ide o ten stav, kedy si navzájom dokončujete vety, pretože presne viete, čo ide ten druhý povedať, napíšete si to isté v rovnakú chvíľu a dokážete sa dorozumieť aj bez slov. Toto dokáže chémiu medzi vami naozaj nevídane posilniť. 

#5 Fyzická atraktivita

A v neposlednom rade, vaša polovička vás samozrejme musí fyzicky priťahovať – bez toho chémia fungovať nikdy nebude. Ak preto cítite, že partner vás fyzicky nepriťahuje, snažiť sa o dlhodobý seriózny vzťah by bolo neseriózne. 

yourtango
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov