Photo by Conor Sexton on Unsplash

Buďte pri nich obozretní.

Ľudia sú rôzni, a pravdou je (žiaľ) aj to, že nie vždy nám ukážu svoju pravú tvár. Veľakrát sa preto môže stať, že sa necháte “namotať” na pekné slová, a až neskôr zistíte, že srdce danej osoby je chladné ako ľad.

Článok pokračuje pod videom ↓

Ako popísal aj portál Your Tango, najčastejšie sa vám to môže stať pri ľuďoch narodených v týchto 4 znameniach. 

#4 Panna

Ľudia narodení v tomto znamení sú lojálni a láskaví, spočiatku sa vám preto budú javiť ako veľmi príjemní ľudia. Až časom ale uvidíte, že Panny sú voči ostatným až prehnane kritické. V spojení s tým, že majú tendenciu uprednostňovať prácu pre všetkým iným, sa vám preto po niekoľkých týždňoch/mesiacoch môže zdať, že daná osoba voči vám veľmi ochladla. 

#3 Škorpión

Správanie Škorpiónov býva spočiatku veľmi pokojné a rezervované zároveň – veľakrát totiž majú problém prejaviť svoje emócie. Ich rezervovanosť ale môže pôsobiť veľmi zdvorilo a príjemne. Keď ale Škorpióna spoznáte bližšie, všimnete si, že mu robí problém ovládať sa. Práve preto niekedy môžu mať títo ľudia sklon k násilnostiam. 

Foto: unsplash

#2 Strelec

Strelci majú vynikajúci zmysel pre humor, a navyše sú veľmi príjemnými spoločníkmi pri akejkoľvek konverzácii. Spočiatku sa s nimi preto budete cítiť veľmi príjemne. Už po krátkom čase si však na nich všimnete, že sú veľmi netrpezliví, a majú tendenciu hovoriť aj netaktné veci. Ich nevýhodou je aj to, že sú veľmi pomstychtiví. 

#1 Vodnár

Vodnár patrí k jedným z najnevyspytateľnejších znamení. Spočiatku sú taktiež veľmi milými a príjemnými spoločníkmi, ľudí ale dokážu nemilo prekvapiť tým, ako rýchlo dokážu z ničoho nič ochladnúť. Faktom je aj to, že ak sa tak stane, stáva sa z nich najchladnejšie znamenie celého zverokruhu. Nevýhodou Vodnárov je aj ich náladovosť.

yourtango
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov