Foto: Photo by Brittani Burns on Unsplash

Dobrého je na svete málo.

Určite ste si už všimli, že nájsť v dnešnej dobe “dobrého” človeka je naozaj ťažká úloha – a platí to ako pri mužoch, tak i pri ženách. Nie je to však nemožné, a ak sa vám pošťastí, stále môžete natrafiť na niekoho jedinečného a nezabudnuteľného, kto vám dokonca možno zmení život. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Akými vlastnosťami disponuje takáto žena? To popísal portál I Heart Intelligence. 

#1 Milá duša

Žena s milou dušou je žena, ktorá rozžiari miestnosť už len svojou prítomnosťou. Keď niekoho niečo trápi, vždy presne vie, čo má povedať, aby sa mu aspoň trochu uľavilo. Je to jednoducho milá, empatická osoba, ktorá vie, že každý vo svojom vnútri zvádza nejaký boj. 

#2 Je obetavá

Nesebeckosť sa už v dnešnej dobe “nenosí”, no nezabudnuteľná žena sa veľakrát dokáže pre dobro druhých obetovať. Samozrejme to neznamená, že sa necháva využívať, no keď jej raz na niekom záleží, je preňho ochotná spraviť naozaj veľa. 

#3 Je nezávislá

Nezabudnuteľná žena sa na nikoho nemusí spoliehať, a je úplne nezávislá. Samozrejme vie, že veľa dní so sebou prináša nejaké problémy, no má dosť síl na to, aby im čelila, a preto životom pláva s ojedinelou ľahkosťou. 

#4 Pozoruhodná grácia

Ďalšia vec, ktorá robí tieto ženy nezabudnuteľnými, je ich pozoruhodná grácia a obrovská charizma. Takáto žena pôsobí veľmi vyrovnane a sebavedomo, no pokorne zároveň. V ľuďoch jednoducho zanecháva dojem, na ktorý sa len tak nezabúda. 

#5 Má hlbokú myseľ

Jej myseľ je ako hlboká studnica krásnych myšlienok. Miluje knihy a vzdelávanie sa nepovažuje za obtiaž alebo za povinnosť, ale za svoju záľubu. To je jedným z dôvodov, prečo ľudia tak radi trávia čas v jej spoločnosti – dá sa s ňou totiž porozprávať prakticky o čomkoľvek. 

Photo by Kinga Cichewicz on Unsplash

#6 Má vášeň pre život

Svoj život naozaj miluje, a užíva si ho naplno. Dokáže sa radovať aj z najmenších maličkostí a za všetko, čo má v jej živote miesto, je vďačná. Vie, že na život na tomto svete máme len vymedzený čas, preto si užíva každú jednu sekundu.

#7 Je úprimná

V dnešnej dobe plnej lží a poloprávd je veľmi vzácne natrafiť na niekoho, kto je čestný a úprimný. Nezabudnuteľná žena však takou je. Vie, že klamstvá a podvody sú zárodkom zlomených sŕdc, sklamaní a stratenej dôvery, preto sa im oblúkom vyhýba. 

#8 Je vytrvalá a nevzdáva sa

Keď si táto žena niečo zaumieni, neexistuje nič, čo by ju od jej cieľa odradilo – bez ohľadu na to, či ide o jej súkromie, alebo o pracovnú oblasť. Za svojím cieľom si pôjde, aj keď by mala ísť proti celému svetu, úplne sama. 

#9 Dokáže milovať

Možno sa vo svojom živote v ľuďoch už viackrát sklamala, no napriek tomu dokáže milovať. Váži si úprimných ľudí a miluje svoju slobodu, no keď si niekto získa jej srdce, odovzdá mu ho celé. 

iheartintelligence
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov