Skúšali ste si doma niekedy spraviť niečo chutné tak, že ste to jednoducho napríklad zapiekli v ovocí, zelenine či pečive? Takéto šikovné triky vedia byť skutočne zaujímavé nielen preto, ako potom vyzerajú, ale hlavne preto, ako potom chutia. Je jeseň, čoraz chladnejšie večery sú ideálne na to, aby ste sa zatvorili do kuchyne a tvorili. Jabĺk jesto v tomto čase neúrekom, vyskúšajte tento zaujímavý recept s jednoduchým postupom, s ktorým vám pomôže aj video.
Čo budete potrebovať?
230 ml mäkkého smotanového masla
1/4 šálky cukru (pokojne aj menej)
1 lyžičku škorice
1 lyžičku vanilkového extratku
1 vajce
jablko
Omáčka
1 šálka smotany na šľahanie
3/4 šálky javorového sirupu (alebo medu)
drvené pekanové (alebo iné obľúbené ) orechy
…postup a video-recept nájdete na ďalšej strane
Nahlásiť chybu v článku