Foto: Instagram.com

Veterinári sa o zvieratá nie len starajú, ale prispievajú tiež na rôzne dobročinné akcie.

Títo austrálski študenti veteriny sa pred objektív fotoaparáta postavili úplne nahí, len v kožených čižmách a klobúku. Pýtate sa prečo to spravili? Chceli nafotiť kalendár, ktorý by pomohol štvornohým miláčikom a ich pánom, ktorých zasiahlo obdobie sucha.

Asi 70 študentov z austrálskeho Queenslandu sa zbavilo všetkej hanby a ostýchavosti a odvážili sa pózovať na traktoroch i baloch sena spolu s desiatkami roztomilých psíkov a koní. Organizátorka tohto projektu Chelsea Crakeová povedala, že všetky peniaze, ktoré sa predajom tohto kalendára vyzbierajú, poputujú farmárom, ktorých postihlo obdobie sucha a taktiež i na maturitný ples pre všetkých študentov, ktorí sa na vytváraní tohto kalendára podieľali.

„Bol to skvelý spôsob, ako sa študenti dokázali počas semestra odreagovať a pomôcť pritom farmárom, ktorý počas sucha prišli o všetko,“ povedala Crakeová. „Počas fotenia sme si užili veľa zábavy hlavne so psami, ktoré sa chceli stále hrať.“



Je vidieť, že týmto veterinárom na zvieratách skutočne záleží a chcú im pomôcť rôznymi dobročinnými akciami. Každý z nás by sa mal snažiť prispieť zvieratám, lebo práve ony nám dajú častokrát viac lásky ako my, ľudia.

Pozri aj: Prvé jednodielne plavky vyzerali úplne inak, ako by ste si mysleli. V 60. rokoch minulého storočia boli v móde plavky „hore bez“

designyoutrust.com
Uložiť článok

Najnovšie články