Foto: Unsplash, Pexels

Nikto nemá rád nedeľňajšie rána, ktoré sú spravidla veľmi oneskorené. Pokiaľ nastanú v poobedňajších hodinách, hovoríme o tej lepšej alternatíve.

Vstanete podvečer a zistíte, že ste celý deň prespali. Následne si uvedomíte, že to najbližšie ráno je pondelkové. A to vie naozaj znepríjemniť záverečné hodiny víkendu. Pretože zvyčajne v pondelkové rána nastávajú aj pracovné povinnosti. Predstavte si však svet, v ktorom tieto problémy neexistujú. Nie sú tu žiadne výčitky po prehýrenej noci a nie je tu ani žiadna nedeľa. Takýto život vám ponúka britská spoločnosť HenHeaven.

Táto spoločnosť sa špecializuje na organizáciu rozlúčok so slobodou pre ženy. A teraz hľadajú človeka, ktorý je zbehlý v tvorbe video blogov. Známe sú ako vlogy a za posledné roky zažívajú obrovskú popularitu. Dalo by sa povedať, že ide o najvyhľadávanejší a najúspešnejší žáner u Youtube tvorcov. Zámer spoločnosti HenHeaven je tak zrejme viac než jasný. Potrebujú niekoho, kto precestuje najvýznamnejšie mestá od amerického Las Vegas až po anglický Nottingham. A zúčastní sa tých najlepších párty, ktoré tieto miesta ponúkajú. Samozrejme za predpokladu, že dotyčný všetko zachytí na kameru.

Šťastlivec, ktorý túto prácu získa, sa nevyhne podujatiam ako Mardi Gras v New Orleans alebo psie záprahy na Islande. Ďalšie výlety zahŕňajú tancovanie salsy v Madride, Buso festival v Maďarsku alebo Guinness tour v Dubline, ktorý je najvyhľadávanejšou írskou atrakciou. Pokiaľ máte o prácu záujem, nemuseli by ste dokonca ani ovládať strih videa a jeho editáciu. Jediná vaša úloha by bola baviť sa a natáčať. Za túto príležitosť dostanete 21 tisíc libier, čo predstavuje takmer 23 tisíc eur. A pracujete len 37,5 hodiny v týždni, čo znamená, že denne odrobíte iba štyri a pol hodiny.

Enoshima 📍IBIZA HOUSE . 海の家の子に写真頼んだら 色んなアングルから バッカンバッカン撮ってくれて神💙 . 江ノ島▶︎由比ヶ浜に移動して焼いてたら まさかの金子賢さん拝めた🙏🏾ごち . とか言ってるけど今日まで 金子賢知らなくて急いでググりました。w . 素敵な身体だったけど 彼氏の方がイケメンだわ🙊💕← . 夏終わった感あるけど うちらの夏はまだ終わらね〜よ😍🤞🏾🌈🌈 . ビキニ𓇼 @pacific8_official . #ibiza#ibizahouse#ibiza❤️#ibizastyle#genic_beach#genic_sun#genic#ibizamusic#海の家#江ノ島#パームツリー#ビキニ#水着#フォトジェニック#ジェニック#おそろい#おそろっぴ#サーフガール#夏が好き#日焼け

A post shared by summer ɢıяʟ🌴маri 𓇼 (@mar1990_) on

Pokiaľ po tejto práci túžite, požiadavka od HenHeaven na vás je jednoduchšia, ako by ste čakali. Zašlete im video, ktoré nesmie byť dlhšie ako dve minúty a musíte v ňom vysvetliť, prečo by ste prácu mali dostať práve vy. Pokiaľ máte vyhotovený životopis, kameru a ste presvedčiví, nemáte na čo čakať.

Pozri aj: Ďalšia práca „snov“? Táto firma vám dá 2500 eur mesačne za to, že budete testovať ich sexuálne hračky a písať o nich recenzie

ladbible.com
Uložiť článok

Najnovšie články