Každý z nás má asi vlastný spôsob ako obieliť uvarené vajíčko. Väčšinou je to zdĺhavejšie, škrupina sa všade lepí a občas to so sebou prinesie aj trocha nervozity. Niekto vajíčko trasie v nádobe s vodou a iní, ako aj ja, sa trápime so šúpaním. Šéfkuchár a odborník na sushi, Windy´s Sukiyaki, prišiel na skvelý trik.
Na začiatok potrebujete vajíčka izbovej teploty.

Kým vám zovrie voda, pripravte si pripináčik.

Do zaoblenej časti vajíčka zapichnite pripináčik.

Nebojte sa, nič strašné by sa nemalo stať. Jedine by sa vám to nemuselo podariť na prvýkrát.

Pokračovanie na ďalšej strane…
Odporúčané články
Viktória bola na výcviku Národných obranných síl: Opísala, ako to tam vyzeralo a ktorý deň bol pre jej čatu najťažší
Navštívili sme slovenský unikát, ktorý je skrytý pod zemou: Za vstup dáte 14,50 eura, celá Európa nám ho môže závidieť
Na trhoch v Nitre majú aj špeciálnu atrakciu: Ľudia chvália lacné lokše za 2,40 eura, kúpili sme aj mačku vo vreci
Košické vianočné trhy nám vyrazili dych. Oškvarky z kapra za 15 eur ľudia ospevujú, cibuľa za 1,5 eura prekvapila
Cheeseburger za 0 €: Boli sme na otvorení horúcej novinky. Sľúbili 1 000 jedál zadarmo, poriadne nás sklamali
Expert na hypotéky: Ľudia preplácajú úvery aj o stovky eur mesačne, ktoré vedia ušetriť. Pozor na kreditky či hazard
Mesiac som žila zo 4,57 eura na deň: Potraviny ma stáli len 128 eur, podarilo sa mi to vďaka tomuto triku a bez obmedzovania
Klobása či placky stoja aj 12 eur, novinkou je výhodné menu. Boli sme na trhoch v Bratislave, takéto sú tohtoročné ceny
42 rokov hnila doma vo svojej posteli: Hedviga zomrela a zápach rozkladajúceho tela susedov nerušil. Nikto si to nevšimol









Nahlásiť chybu v článku